Loading...

  Over ons

   

  ..;\

  Primeur Omroep RegioTV Tiel

  Vanaf mei 2022 kunnen organisaties en bedrijven in de verschillende plaatselijke regio’s in geheel Rivierenland o.a. in: Tiel, Neder-Betuwe, Kesteren, Ochten, Zaltbommel, Druten, Buren, Culemborg, Echteld, Beneden-Leeuwen, Beesd, Waardenburg, Maurik, Lienden, Deil, Alphen, Dreumel, Afferden, etcetera, zoals bijvoorbeeld; winkels, sportclubs, politieke partijen, brandweer, politie, maatschappelijke organisaties, gemeenten, stichtingen, evenement-organisaties, overheidsinstellingen, tennisverenigingen, voetbalclubs, golfclubs, zwembaden, en nog veel meer instanties, deelnemen aan een lokaal en landelijk primeur van omroep RegioTV Tiel.

  .Dit uniek project, het RegioTV Tiel – viral, radio, nieuws & informatie – Platform, is een online digitaal nieuws, informatie, marketing en promotionele concept, speciaal ontwikkeld voor bedrijven, organisaties en instanties, die nieuws, berichten of marketingactiviteiten wensen in de regionale omgeving, en tevens behoefte hebben van een landelijk- en of Internationaal bereik.

  .

  .Radio, TV, Nieuwsberichten & Adverteren

  . Op het online platform vindt men een uitgebreid scala aan mogelijkheden om d.m.v. Crossmedia en Newmedia modules veel meer bereik en resultaten te behalen.

  .Het is een aparte online interface platform binnen het RegioTV Tiel concept, die je in staat stelt om als organisatie informatie te plaatsen, nieuwsberichten, content en-of advertentie tot in detail vorm te geven op een bijzondere manier.

  .Verschil tussen een bericht promoten en adverteren

  ,.Het belangrijkste verschil tussen een eigen bericht plaatsen, promoten of adverteren op het RegioTV Tiel Platform of bij overige aanbieders, is de hoeveelheid tijd die het kost om een betaald bericht op bijvoorbeeld, Facebook, Youtube, Social Media of uw eigen website te vertonen, naast de hoge kosten, slecht regionaal bereik, vele verplichtingen en de geringe mogelijkheden die daar tegenover staan.

  ,Meer Regionaal Bereik

  Vrijdag 13 Mei 2022 zijn Ziggo en RegioTV Tiel, een nieuwe samenwerking en grote stap naar nauwere journalistieke beleving aangegaan, met als doel: verspreiden van het regionale RegioTV Tiel nieuws: een bredere, betere en toekomstbestendige nieuwsvoorziening voor alle inwoners en klanten van Ziggo en KPN in Rivierenland en Midden Nederland.

  De digitale visuele wereld heeft een groeiende invloed op mens, nieuws en samenleving. Ziggo, KPN en RegioTV Tiel bundelen hun krachten en willen de bewustwording over dit belangrijke onderwerp vergroten en aandacht besteden aan de zorgen die erover leven. Hierbij leggen we de nadruk op het vinden van een goede balans tussen de digitale, regionale nieuwsgaring en de ‘echte’ wereld.

  De unieke samenwerking tussen Ziggo, naast die van KPN en RegioTV Tiel vormen gezamenlijk een enorm digitaal nieuws, informatie, marketing en promotionele project, voor alle organisaties. Zodat we het beste halen uit de digitale mogelijkheden en de servicekosten minimaliseren.

  .Het RegioTV Tiel – Online Platform is een goed presterend online gespecialiseerd nieuws platform, waarmee men meer regionaal bereik, mensen, organisaties, bedrijven, resultaten en te verwezenlijken doelstellingen kan bereiken (zonder dure clicks te vergaren, personeel- en hoge marketingkosten) maar gestructureerd, goed onderbouwd en gefaciliteerd, je eigen fan base, volgers en potentiële klanten kan te vergroten, en gelijktijdig te werken aan marketing, branding en promotionele activiteiten.

  ..Wanner u iets te melden heeft of uw omgeving ergens van op de hoogte wenst te stellen, is dit Platform, de juiste online manier om het bericht te promoten.

  .Wenst u specifieke doelstellingen voor uw bedrijf te realiseren dan is adverteren op het RegioTV Tiel Platform uw beste zakelijke keuze.

  .

  .

  Online  Nieuws & Informatie Platform

  .Het online platform van RegioTV Tiel is een uniek online nieuws, tv, muziek, business, actualiteiten & .informatie platform combinatie op regionaal en landelijk niveau.

  .Het online platform versterkt de verschillende regionale en landelijke nieuws, radio, viral content, zakelijke, sociale en overheid sector die onderscheidende lokale, regionale en landelijke informatie aanbieden.

  RegioTV Tiel Online Platform

  ..Het unieke aan het RegioTV Tiel online platform is dat er een online promotiemogelijkheid wordt aangeboden tussen landelijke .en regionale radio, internet, virale content en de nieuws sector en hun doelgroep. Kenmerk van het online platform is dat het platform niet in formele zin bestuurd wordt.

  .Alle organisaties en bedrijven  onderschrijven verschillende strategische doelstellingen en doelen.

   

   

  .Regionaal en Landelijk

  ..Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden advertenties regionaal en landelijk online gepromoot. Waarbij landelijk, lokale of per regio verschillende promotionele nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

  .Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken bedrijven en organisaties in het mediaproject en de sturing van de  online activiteiten.

  .

  ..

  Een Sterkere Verbondenheid

  .Want deze regionale en landelijke bedrijven zien wat er in de regionale en landelijke samenleving gebeurt, brengen lanceringen, product-nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio en op landelijk gebied.

  .Publieke Media-aanbod

  .\Het RegioTV Tiel online platform, i.s.m. de lokale, regionale en landelijke tv- en radio omroepen, zet zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod, .een beter, groter en breder publiek te bereiken, naast meer advertentie en advertorial mogelijkheden voor de overheden, business, radio en nieuwsbranche.

  .

  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2048x1152-1024x576.jpg

  ..

  Het Uitgangspunt

  .Het gezamenlijke regionale en landelijke aanbod op het online platform vormt het uitgangspunt voor een unieke lokale, regionale & landelijke promotie & nieuwscyclus.

  .iw